SHG excursie najaar 2021, Strating en Midlum

16 juli 2021

Door overheidsmaatregelen waren wij genoodzaakt om herhaaldelijk de excursies te laten vervallen. Nu Corona ons enigszins met rust laat, willen we proberen om de excursie die gepland stond nu door te laten gaan. Als de omstandigheden niet wijzigen willen we een bezoek brengen aan locaties in het noorden van het land.

vrijdag 10 september 2021

Het programma zal er dan – onder voorbehoud – als volgt uit zien:

10:00 uur         Ontvangst  Steenindustrie Strating, Gelmswijk 4, 9665 RR Oude Pekela

10:30 uur         Start rondleiding 

12:30 uur         Aansluitend lunch in de Pekelahof, Raadhuislaan 109, Oude Pekela

14.00 uur         Ontvangst Ziegelei-Museum Midlum (Jemgum), (einde Teelkeweg de dijk over naar links)

17.30 uur         Afsluitend drankje

Link

De excursie is in principe bedoeld voor de donateurs van onze Stichting waarbij één introducé welkom is. Bij deelname vanuit bedrijven kunnen meerdere personen worden aangemeld. Wij vernemen graag uiterlijk vóór 1 september a.s. door aanmelding via de link hierboven, van uw komst. Een mail sturen naar info@grofkeramiek.nl kan ook.

De kosten van deelname aan deze excursie zijn € 20.- voor donateurs c.q. introducés en € 25,- voor niet donateurs. Bij deelname wordt u verzocht het verschuldigde bedrag over te maken op onze bankrekening NL 27 ABNA 0437 6444 80 o.v.v. ‘SHG-excursie 2021’.

Ook voor deze excursie geldt: handen wassen, afstand houden en thuis blijven bij klachten. Ook wilen wij u vragen om alleen te komen als u volledig bent gevaccineerd.

Het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van Covid-19

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *