Najaarsbijeenkomst 05-10-2018

Nederlands

Traditiegetrouw organiseren we voor onze vriendenleden wederom dit najaar een uitgaansdag. Dit maal gaan we naar het oostelijk deel van de provincie Gelderland naar het bekende land van Maas & Waal. We verblijven in de dorpen : Bergharen, Hernen, Leur.

De dag staat in het teken van keramiek, bakstenen, historie . o.a. 13 kunstwerken van Jacob Maris, een 19e eeuwse Neo Romaanse kerk, een bijzondere lunch , een 14e eeuws kasteel met rondgang en historische verhalen. De dag is gedeeltelijk overgoten met een katholieke saus! In de pen zit nog een bezoek aan 15e eeuwse boeken uit de Brediuscollectie!

Dit alles wordt georganiseerd door ons bekende oud bestuurslid en dakpannen “professor” Huub Mombers uit Druten, uiteraard in samenwerking met SHG.

De datum kunt u alvast noteren : vrijdag 5 oktober a.s. vanaf 10.00 u. tot ca. 17.30 u./18.00 u. en eventueel diner facultatief bij aanmelding wordt het wat later.

U ontvangt in de 1e week van september van secretariaat SHG het programmaoverzicht voor die dag met aanmeldings/opgavestrook. Kunt u niet wachten met opgeven? Stuur ons dan meteen een mail ;-).

Tot nader bericht !

Kasteel Hernen